Arcadia is volop in beweging, ook tijdens de voorbereidingen voor Arcadia 2025. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Uitnodiging boeklancering prentenboek geïnspireerd door Bosk

12 maart 2024
Uitnodiging boeklancering prentenboek geïnspireerd door Bosk

Heb jij al plannen voor vrijdag 22 maart? We nodigen je uit voor de boeklancering van het nieuwe prentenboek “Ik wil een bos voor mijn verjaardag & Ik wol in bosk op ‘e jierdei”, geïnspireerd door Bosk en tot leven gebracht door illustrator en kinderboekenmaker Linda de Haan!

Ik wil een bos voor mijn verjaardag

In dit fantasievolle prentenboek volgen we Simke, die maar één grote wens heeft voor haar verjaardag: een boom in de straat. Een wens die leidt tot een onverwachte verrassing, en de hele straat transformeert in een levend, ademend bos, waar kunst, voorlezen, spel en avontuur samenkomen. Ik wil een bos voor mijn verjaardag + Ik wol in bosk op ‘e jierdei zijn binnenkort verkrijgbaar bij je lokale boekhandel, via Afûk en Uitgeverij Ploegsma. Lees meer.

𝗣𝗿𝗼𝗴𝗿𝗮𝗺𝗺𝗮 
15:00 uur – Opening door Bruno Doedens (bedenker Bosk) & Linda de Haan
15:25 uur – Overhandigen boek aan Levi Silvijn (kinderburgemeester Leeuwarden) en Tialda Hoogeveen (Berneboeke-ambassadeur van Fryslân). 
Vanaf 15:30 – Workshops voor kinderen, expositie, voorleesmomenten, boekverkoop & meer!

Zet de datum in je agenda en we zien je graag op vrijdag 22 maart vanaf 15:00 uur in De Kapel, dbieb, Blokhuisplein 40 Leeuwarden.

Andere berichten deze week

Hoofdpartner Arcadia