3 juni De Utrecht
Bosk

Wieren en Wijnen

Willem Schaafsma

Chef Willem Schaafsma (Restaurant Eindeloos) presenteert in De Utrecht een zeewaardige borrel met vier exquise hapjes geïnspireerd op de tentoonstelling ‘Onderwatervermoeden’: verrassingen uit de zee zoals plankton en wieren in combinatie ...

Waar

Tweebaksmarkt
Leeuwarden
Plan je route

Wanneer

  • Dagelijks. Van 3 juni, één keer
    17:30 - 20:00

Prijzen

  • €37,50

Chef Willem Schaafsma (Restaurant Eindeloos) presenteert in De Utrecht een zeewaardige borrel met vier exquise hapjes geïnspireerd op de tentoonstelling ‘Onderwatervermoeden’: verrassingen uit de zee zoals plankton en wieren in combinatie met wijnen waarvan de druiven opgroeiden aan de kust. Een zilte broodplank zorgt dat je geen zeebenen krijgt. Wieren en Wijnen is zowel voor viseters als voor vegetariërs toegankelijk. Deelnemers bezoeken ook de tentoonstelling, in gezelschap van de kunstenaar.